Ohlédnutí za létem s Liškou z ráje

V létě jsme se mohli potkat na několika akcích. První byla hned začátkem července a měla charitativní charakter. Jednalo se o LANGOŠOBRANÍ na kozákovském Samotoči, jehož cílem bylo vydělat peníze na maringotku pro ROKLINKU. Akce se vydařila a kdo dorazil, mohl si se mnou zazpívat a zahrát při hudebně pohybových okénkách. Na maringotku se podařilo za tyto dva sváteční dny vydělat a já moc děkuji všem za účast a spolupodílení se. Mimochodem, Roklinka má ještě místo pro nové dětičky, po dvouleté zkušenosti a spolupráci mohu jen doporučit 🙂

Další hudební worshopy proběhly v srpnu v hotelu Peklo, kde paní Martina Kirschová ze studia Beruška pořádá pravidelné pobyty pro rodiče s dětmi nejen s plaváním, ale se spoustou aktivit. Prostor je tam nádherně uzpůsobený dětem a atmosféra přátelská. S písničkami a s básničkami jsme si hráli s dětmi lezoucími i jejich staršími sourozenci. Děkuji za pozvání.

Na poslední setkání mě pozvaly maminky s dětičkami, které chodí pravidelně do Domova důchodců v Semilech. Propojení seniorů a malých dětí je opravdu krásný počin a já jsem moc ráda, že jsem si mohla se všemi zazpívat a strávit hezké odpoledne. Děkuji.